Lubi starši,

Z lěta 2011 skutkuje team młodźinskeho socialneho dźěła Rěčneho centruma WITAJ  na serbskich šulach w Kulowje, Radworju a Worklecach. Dźěłaja tam 3 socialne pedagogowki, kotrež šulske socialne dźěło wukonjeja.

Wot meje 2012 sym ja za Serbski šulski a zetkawanski centrum w Budyšinje  zamołwita. Wot póndźele do pjatka namakaće mje w šuli w rumje 420. Rady móžeće so na mnje wobroćić, jeli maće prašenja ke kubłanju Wašich dźěći. Zhromadnje móžemy problemy rozrisać a za móžnosćemi pytać.

W nadźiji na dobre zhromadne dźěło strowi Was,

W. Hejduškec

šulska socialna dźěłaćerka

Liebe Eltern,

Seid dem Jahr 2013 bin ich für das Team der Jugendsozialarbeit des WITAJ Sprachzentrums in den sorbischen Schulen Radibor, Räckelwitz und Wittichenau zuständig. Es arbeiten dort 3 Mitarbeiterinnen, welche vor Ort Schulsozialarbeit ausführen.

Seit Mai 2012 für das Sorbische Schul- und Begegnungszentrum in Bautzen verantwortlich. Sie erreichen mich Montag bis Freitag im Raum 420. Gemeinsam können wir wichtige Fragen bezüglich Ihrer Kinder klären und Lösungswege finden. Sie erreichen mich unter der rechts angegebenen Telefonnummer (auch anonym), bzw. unter dem orange farbigen E-Mail-Link.

Ich freue mich auf eine vertrauensvolle Zusammenarbeit und verbleibe,

Veronika Heiduschka

Veronika Heiduschka